mandag 31. oktober 2011

Lykt fra Riviera Maison

Se hva jeg fikk i gave av mannen denne uka!

Har lenge ønsket med denne lykten fra Riviera Maison, kjempe lekker! Er veldig fornøyd, prøver bare å få byttet til meg plassen hans i sofaen så jeg ser den bedre. Hihi...



Hverdagslykke! :)

lørdag 29. oktober 2011

Fredagskos

God mat, iskald chablis og gullrekka, kan ikke bli bedre!

Bruschetta med kylling stod på menyen.

Siden vi hadde biffsnadder til lunsj på jobben i går ble middagen litt lettere (vi har verdens beste kantine på jobben). Kyllingen marinerte jeg i honning, brunt sukker og lime, ble veldig godt  og skal gjentas :)  

Så mannens favoritt, lun loff med brie, hvalnøtter og honning til dessert. 


NÅ : Frokost :)

Jeg gjør meg nemmelig klar for en koselig jentedag med to søte jenter. Vi skal spise lunsj på Fru. Eriksen`s Fanny`s cafè og kose oss. Hører jeg shopping og champange? Hihi.. Større sansynlighet for champis en shopping hvertfall. Er ikke så glad i shopping, men Anine skal ta oss med på noen fine interiørbutikker så kanskje noe finner veien hjem til huset i svingen :)

Ønsker dere en fin lørdag :)


torsdag 27. oktober 2011

Klar for helg!

Kom akkurat hjem fra jobb, radioen står på full guffe mens jeg (straks) skal vaske og gjøre det fint til helga! Mannen skulle ta med take away kinamat på vei hjem og humøret er på topp :) Fikk så fin gave denne uka, gleder meg til å vise dere!

Ville bare ønske dere en strålende start på helgen! 

Jeg skal kose meg, gullrekka og sofakos i morgen, skal ha med to søtinger på lunsjdate på lørdag, bollefrikassè hos familien (min favoritt) på søndag!





GOD HELG FRA MEG :)