God mat, iskald chablis og gullrekka, kan ikke bli bedre!
Bruschetta med kylling stod på menyen.
Siden vi hadde biffsnadder til lunsj på jobben i går ble middagen litt lettere (vi har verdens beste kantine på jobben). Kyllingen marinerte jeg i honning, brunt sukker og lime, ble veldig godt og skal gjentas :)
Så mannens favoritt, lun loff med brie, hvalnøtter og honning til dessert.
NÅ : Frokost :)
Jeg gjør meg nemmelig klar for en koselig jentedag med to søte jenter. Vi skal spise lunsj på Fru. Eriksen`s Fanny`s cafè og kose oss. Hører jeg shopping og champange? Hihi.. Større sansynlighet for champis en shopping hvertfall. Er ikke så glad i shopping, men Anine skal ta oss med på noen fine interiørbutikker så kanskje noe finner veien hjem til huset i svingen :)
Ønsker dere en fin lørdag :)
Jeg gleder meg stort!! :)) Maten så hææærlig ut! Jeg bestiller gjerne en dag! ;) LOVE
SvarSlettKjente jeg ble glad nå! Liker sånne koselige blogger med litt av hvert og den desserten... ja den bare må jeg prøve. Hvor lenge steker du det?
SvarSlettFølger deg fra nå av og kan jo håpe at du vil gjøre det samme.
Ha en fin dag!
Klem fra Hege Beate
Du er jaggu litt av et husmoremne! :)
SvarSlettTusen takk Helge Beate for veldig koselig kommentar! :) Jeg gleder meg til å se på bloggen din når jeg har bedre tid :)
SvarSlettHa en fin dag! :)
Camilla, dette kan ikke bli enklere, du kan jo gjøre akkurat det samme med scampi (som egentlig er min favoritt) :)
SvarSlettOg desserten er så lett å lage at det er gjort på en svisj :) Lagde på nytt i går, vips-ferdig i en reklamepause :) Håper vi sees snart søte deg :) Klem!